Even geduld

Dress 2 Impress icon Dress 2 Impress logo Home Verkennen Over Disclaimer Mijn Account Winkelmandje Checkout KLEDING ACCESSOIRES SCHOENEN HANDTASSEN retouches blazer jacket dress t-shirt JEANS

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN


Artikel 1 : Ondernemingsgegevens


Dress2Impress

Lakenmakerstraat 17

2400 Mol

info@dress2impressmol.be

0032472341860

BTW nr. BE 0720966752

 

Artikel 2 : Verkoopovereenkomst


De verkoopovereenkomst komt tot stand tussen Dress2Impress en de meerderjarige opdrachtgever van zodra de orderbevestiging bij de opdrachtgever op het scherm verschijnt. Ieder die bij ons een bestelling plaatst verklaart zich akkoord met de verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden.

In principe is een artikel dat niet meer leverbaar is, ook niet ter beschikking in de webshop. Hier moet echter het nodige voorbehoud gemaakt worden voor fouten in het voorraadprogramma.


We vragen u daarvoor begrip te hebben.


De bestellingen op de webshop worden op regelmatige basis bijgewerkt. Indien een artikel niet meer beschikbaar is, wordt u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. Uw betaling wordt desgevallend binnen de 15 werkdagen terugbetaald, zonder kosten.


Dress2Impress houdt zich het recht om de bestelling te annuleren indien de prijs niet correct is, er een fout vermeld staat online of er een actie niet naar behoren wordt nageleefd.


Artikel 3 : Prijzen


Al onze prijzen staan vermeld in euro en zijn inclusief 21% BTW, maar exclusief verzendingskosten. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven. Verzendingskosten worden duidelijk apart weergegeven.

Dress2Impress houdt zich het recht om de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren.

 

Artikel 4 : Betaling


Via het betaalsysteem MultiSafePay kan je online betalen.

Je volgt de stappen op het scherm. Na de betaling krijg je een mail met bevestiging van bestelling en betaling.


Artikel 5 : Eigendomsrecht


Dress2Impress blijft volledige eigenaar van een verkocht artikel tot het moment waarop de koopprijs is voldaan.

 

 

Artikel 6 : Verzending


Wij behouden ons het recht om onze verzendtarieven aan te passen indien nodig. Voor beschadiging, vermissing of andere problemen tijdens de verzending zijn wij niet aansprakelijk. Wij proberen eventuele problemen te voorkomen.

Indien het adres dat werd doorgegeven foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de opdrachtgever en kunnen er extra kosten worden aangerekend.

U zal uw levering ontvangen binnen de 5 werkdagen.


Artikel 7: Garantie


Krachtens de wet van 21 september 2004 betreffende de bescherming van de consumenten bij verkoop van consumptiegoederen heeft de consument wettelijke rechten. Deze wettelijke garantie geldt vanaf de datum van levering aan de eerste eigenaar.

Elke commerciƫle garantie laat deze rechten onverminderd.

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel moet door de klant onverwijld worden gemeld aan Dress2Impress.


Om een beroep te doen op de garantie, moet de klant een aankoopbewijs kunnen voorleggen. Klanten wordt aangeraden om de oorspronkelijke verpakking en etikettering van de goederen te bewaren.


Retouren dienen in de oorspronkelijke staat terug worden aangeleverd.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen zijn voor rekening van de klant binnen de 14 kalenderdagen.


Ruilingen kunnen kosteloos in onze winkels;

Alle teruggestuurde artikelen worden aandachtig onderzocht. Teruggestuurde artikels mogen niet gebruikt zijn. Wanneer een artikel een waardevermindering is ondergaan door gebruik van de klant zal dit ten laste van de klant in rekening worden gebracht.

 

Retouren dienen teruggestuurd te worden naar :


Dress2Impress

Lakenmakersstraat17

2400 Mol

 

De klant aanvaardt dat elektronische communicaties en back-ups als bewijsvoering kunnen dienen.


Artikel 8 : Aantasting geldigheid


Indien een bepaling van deze voorwaarden ongeldig, onwettig of nietig wordt verklaard, zal dit op geen enkele wijze de geldigheid, de wettigheid en de toepasbaarheid van de andere bepalingen aantasten.

Lakenmakersstraat 17B-2400 Mollilycarsauw66@hotmail.beDress 2 Impress+32 (0) 472 34 18 60